Meisjes C1 pakt het kampioenschap!

Voor GO’97 kon de competitie van Meisjes C (1e Klasse C) niet fout meer gaan; of Meisjes C2 zou kampioen worden, of Meisjes C1. Maar dan moest dat laatste team wel met 4-0 winnen van Vives. Het is het team gelukt om wederom de winnaar te worden van de competitie!

Lees meer >>

GO’97 Indoor Volleybaltoernooi

Indoor Volleybal Toernooi op 8 en 15 juni, 2022. Na twee bijzondere jaren, sluit GO’97 dit jaar het volleybalseizoen weer af met een Indoor Volleybal Toernooi. Tijdens het GO’97 indoor toernooi nemen ervaren en onervaren volleyballers het tegen elkaar op. Volleybal is bij uitstek een sport waar jong en oud, competitief en recreatief, heren en dames, heel goed samen gaan. Dus heb je zin om mee te doen, schroom dan…

Lees meer >>

Heren GO’97 niet opgewassen tegen koploper

Het volleybalseizoen loopt op zijn eind. Door Corona werd het een seizoen van dan weer “vol op de rem” en dan weer “volle kracht vooruit”. Al met al niet erg gezond voor de gemiddelde sporter. Vrijdagavond kwam koploper Shot op bezoek in Geldermalsen. Gezien de aspiraties voor het kampioenschap, werd al snel duidelijk dat de bezoekers uit Culemborg geen cadeautjes zouden geven.

Lees meer >>

Spannende strijd tussen Meisjes C1 en Meisjes C2

    In de competitie in de eerste klasse C komen twee teams van GO’97 uit; Meisjes C1 en C2 en ze zijn enorm aan elkaar gewaagd. In de stand staat het team van Meisjes C2 op de tweede plaats en C1 staat op de derde plaats. Op 9 april moesten ze het opnemen tegen elkaar. Het werd een spannende wedstrijd en de volle tribune zag een sportieve strijd waarin…

Lees meer >>

Beachvolleybal toernooi Buren

  Op zondag 19 juni kunt u weer meedoen met het beachvolleybal toernooi in Buren. Schrijf u snel in! Ieder team moet minimaal bestaan uit 5 spelers waarvan minimaal 1 vrouw.  De kosten zijn 30 euro per team en inschrijven kan door een mail te sturen aan info@wilco-reclame.nl Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op de Facebook pagina van het toernooi.

Lees meer >>

SPELERSKAARTEN NEVOBO-SPELERS BLIJVEN GELDIG

Spelerskaarten, die verlopen zijn per 31-08-2021, blijven geldig tot de invoering van een nieuwe versie van het DWF (=Digitaal Wedstrijd Formulier). Onderdeel daarvan is namelijk een digitale variant van de spelerskaart. 

Lees meer >>