Indoor Volleybal Toernooi op 5 en 12 juni 2024 (we zitten VOL!)

Ook dit jaar sluit GO’97 het seizoen weer af met een Indoor Volleybal Toernooi. Tijdens het GO’97 indoor toernooi nemen ervaren en onervaren volleyballers het tegen elkaar op. Volleybal is bij uitstek een sport waarbij jong en oud, competitief en recreatief, heren en dames, heel goed samengaan. Dus heb je zin om mee te doen, schroom dan niet. Schrijf je in als vriendenclub, bedrijventeam, stratenteam of als wat voor team dan ook. Sportiviteit staat voorop en meedoen is belangrijker dan winnen.

Het GO’97 indoor toernooi is voor gemengde teams, op elk moment moet er minimaal één dame in het veld staan. Per team mogen maximaal drie personen gelijktijdig in het veld staan die hebben deelgenomen aan de NeVoBo of RECVOL competitie in seizoen 2023/2024. Met deze regels zorgen we ervoor dat het toernooi een recreatief karakter heeft en dat iedereen mee kan doen.

Het toernooi wordt gehouden in de Randhorst te Geldermalsen op 5 en 12 juni. De sporthal is open vanaf 19.00 uur. De inschrijfkosten zijn €40,- per team.

Meedoen met een team?

Inschrijven kan tot en met 29 mei door een mail te sturen aan go97.toernooi.info@gmail.com met daarin:

  • Naam van het team
  • Contactpersoon
  • Telefoonnummer
  • Niveau (beginner/gevorderd)

Het inschrijfgeld van €40,- kan overgemaakt worden op NL41 RABO 0148 3291 95, t.n.v. volleybalvereniging GO’97 en onder vermelding van “GO indoor” en de teamnaam. Na betaling van het inschrijfgeld is de aanmelding definitief.

 

Bekijk hier de foto’s van de eerste avond!

Gemaakt door: Luis Gomez Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.