Corona nieuws

31 maart 2020:

De NEVOBO heeft vandaag de promotie/degradatie regeling (= p/d regeling) bekend gemaakt. Voor onze vereniging levert dat bij de senioren op dat alle dames teams zich hebben gehandhaafd in de klasse waarin ze afgelopen seizoen hebben gespeeld. Heren 1 is gepromoveerd naar de tweede klasse. Bij de jeugd is Jongens A als vijfde geëindigd en is meisjes B eerste geworden. Voor meisjes C1 (vierde), mix C (vierde), N5-1 (tweede) en N5-2 (derde) is met het bekend maken van de eindstand ook het seizoen definitief afgesloten.

In de komende periode kunnen we daarmee een voorlopige indeling voor het nieuwe seizoen gaan maken, om zo weer een goede start te maken in september.

Meer informatie over de p/d regeling is te vinden in de aanstaande Plakbal. De nieuwe eindstanden zijn te vinden in de competitiemodule in de “Mijn Volleybal App” en op volleybal.nl.

30 maart 2020:

Door de grote onzekerheden rondom het Corona-virus zal het GO-indoortoernooi in juni 2020 niet doorgaan. Dit toernooi is reeds decennialang de traditionele seizoensafsluiting maar editie 2020 moeten we noodgedwongen overslaan. Mogelijk wordt de termijn van 1 juni nog verlengd door de overheid en daarnaast is het in de huidige situatie moeilijk om een succesvol toernooi te organiseren. Wij betreuren dit besluit maar hopen de teams die jaarlijks meedoen in 2021 wederom te mogen verwelkomen.

24 maart 2020:

Ook de RECVOL heeft besloten om de competitie stop te zetten. Er volgt nog een nieuwsbrief aan alle deelnemers met daarin meer details.

20 maart 2020:

De NEVOBO heeft besloten de competitie stop te zetten. Er zijn dit jaar geen kampioenen. Hoe zij de poules gaan indelen voor het seizoen ’20/’21 is nog niet bekend.

Of de RECVOL competitie nog doorgang vindt is nog niet bekend. Vooralsnog hebben zij hier nog geen besluit over genomen. Dit omdat zij, in tegenstelling tot de NEVOBO, langer doorgaan in het seizoen en niet in april klaar hoeven te zijn. Mocht hier meer duidelijkheid over komen zullen we jullie op de hoogte houden.

Mocht je toch willen werken aan je volleybal-vaardigheden, kijk dan eens op Youtube; hier zijn oefeningen te vinden, die je makkelijk thuis kunt doen. Voor de meeste heb je wel een volleybal nodig

12 maart 2020:

In verband met het coronavirus worden ALLE volleybalwedstrijden in ieder geval t/m dinsdag 31 maart afgelast. Dit betekent dat er geen wedstrijden worden gespeeld. Tevens gaan de trainingen niet door. GO’97 volgt hiermee het advies van NEVOBO, RECVOL en het NOC*NSF op.

Meer informatie is te vinden via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.