Beachvolleybal

BEACHVOLLEYBAL IN GELDERMALSEN

Met ingang van 2024 hebben we ook beachvolleybal in Geldermalsen. Aan de Tielerweg, achter het complex van ANIMO, hebben we een drietal velden waar we heerlijk op kunnen spelen.  Ons beachvolleybalseizoen loopt van juni t/m augustus.

Voor iedereen die wil beachvolleyballen zijn er de volgende opties:

 • De GO’97 verenigingsavond op de woensdagen
 • Het beachvolleyballidmaatschap
 • Eenmalige huur van de velden

 De eerste optie is alleen voor leden en begint vanaf 19 juni. Ieder lid is welkom en er worden terplekke groepjes gemaakt om te spelen. De nadruk ligt hierbij ook op de sociale component.

Het beachvolleyballidmaatschap

Daarnaast komt er een beachvolleyballidmaatschap voor zowel leden als niet leden van GO’97.  De focus ligt hier op het echte, twee-tegen-twee, beachvolleybal. Er komen drie varianten:

 • Vrij spelen voor volwassenen: EUR 25,-
 • Vrij spelen voor volwassenen plus training: EUR 45,-
 • Jeugd abonnement: EUR 20,-

Lid worden kan door het inschrijfformulier voor volwassenen [inschrijfformulier volwassenen] of jeugd [inschrijfformulier jeugd] ingevuld retour te zenden naar beachcommissie@go97.nl. De betaling vind plaats via de QR code op het formulier. Na ontvangst betaling en formulier is de inschrijven definitief.

De tarieven zijn bewust laag gehouden. Deels omdat we geld geen belemmering willen laten zijn om mee te doen, deels omdat het ook nog het eerste jaar is en we ons geen illusie maken dat alles meteen vlekkeloos gaat lopen. Het wordt voor ons ook nog ervaring opdoen.

Buiten de trainingstijden en verenigingsavonden om kan in overleg met de beachcommissie vrij gespeeld worden. Hiervoor zal het hek dagelijks standaard open zijn van 18:00-21:30. Andere tijden kunnen in overleg met de beachcommissie. We zijn ook nog aan het kijken hoe we op een makkelijke manier een baan kunnen laten reserveren.

De jeugd kan vrij spelen in weekend. Ook hier geldt dat er even overleg moet zijn geweest met de beachcommissie om de toegang tot de accommodatie te regelen. Kijk goed naar de algemene voorwaarden voor het gebruik van de velden en materialen.

 

 

Eenmalige huur van de velden

Voor mensen die eenmalig een keer willen beachvolleyballen, bestaat er ook de mogelijkheid om de velden eenmalig te huren. Hiervoor zijn de kosten:

 • EUR 15,- per veld per (anderhalf) uur
 • EUR 40,- voor drie velden per (anderhalf) uur

Gedurende het  beachvolleybalseizoen is eenmalige huur in principe beperkt tot vrijdagavond of in het weekend. Een eventueel verzoek kan via de mail naar beachcommissie@go97.nl. Zorg wel dat je dit ruim van te voren doet, deze mail wordt niet dagelijks bijgehouden.

 

Huishoudelijke regels

We willen beachvelden toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen met zo weinig mogelijk belemmeringen. Er zal ook niet continu toezicht zijn als er mensen aan het beachvolleyballen zijn. Dit kan natuurlijk alleen als we met zijn allen netjes met de accommodatie omgaan en rekening te houden met de omgeving. Hieronder volgen kort de huishoudelijke gegevens:

 • Er wordt geen muziek gespeeld op de beachvelden en uiterlijk half elf is het terrein verlaten. Dit om de overlast voor omwonenden te beperken.
 • Beachvelden zijn sportvelden, wat je niet de zaal inneemt, neem je ook niet mee op de beachvelden (eten, drinken, afval). Houd de velden alsjeblieft schoon en laat ze netjes achter. Na afloop graag de velden aanharken zodat de volgende die er op willen spelen, ook een net veld hebben.
 • Indien gebruik gemaakt wordt van spullen van de vereniging dan ben je daar verantwoordelijk voor. Als een beachvolleybal kwijt raakt, ben je aansprakelijk voor de kosten.
 • Gebruik van de koelkast of diepvries is toegestaan. Je mag hier ook dingen laten liggen, voor zover deze niet kunnen bederven. Dit is natuurlijk wel voor eigen risico. Zorg wel dat er voor andere ook nog de mogelijkheid is om te
 • In beginsel is er geen toiletvoorziening, houd hier rekening mee. De kleedkamers die behoren bij de korfbalvereniging zijn niet beschikbaar voor gebruikers van de beachvelden. Wildplassen is niet toegestaan.
 • Neem na afloop alles mee terug, ook je afval. Er wordt helaas geen vuilnis opgehaald bij de beachvelden.