De barcontainer op de beachvelden staat!

Terwijl de herfst door het land raast en iedereen de heerlijke beachvolleybalzomer alweer bijna vergeten is, is de Beachcommissie alweer hard bezig voor het volgende seizoen.

Op zaterdag 28 oktober hebben een aantal heren van GO’97 de elementen getrotseerd om de barcontainer op te bouwen. Hiermee hebben we eindelijk een ruimte om onze spullen in op te slaan en wellicht een drankje uit te serveren. Onze accommodatie manager Bob heeft keihard onderhandeld om de firma gebr. Van Breda om de fundering te leggen en stroom te regelen. Voor het daadwerkelijk opbouwen van  de container had hij echter wat extra handjes nodig.

In een kleine twee uur tijd stond de container er. Na afloop hebben we nog een ongezonde lunch uit de airfryer van Frank genuttigd en onszelf op de borst geklopt dat we het zo snel gebouwd hadden. Nu maar hopen dat de container ook waterdicht is .  Deze barcontainer is mogelijk gemaakt door ondersteuning die we krijgen vanuit het Omgevingsfonds West Betuwe. Super top dat ze ons hierbij hebben willen helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.