Help GO’97 in deze moeilijke tijd!

Restaurant PrinsHeerlijk heeft heel februari 2021 een leuke actie die onze sportclub kan helpen. De actie heet: Samen Sterk: PrinsHeerlijk steunt jouw sportclub! Van iedere AfhaalBox van PrinHeerlijk die in februari 2021 wordt afgehaald kan 10% van het betaalde bedrag naar onze clubkas gaan.

Wil je onze club steunen? Bestel dan in februari een AfhaalBox bij PrinsHeerlijk en benoem onze club bij afhaal/afrekenen dan ontvangen wij 10% van het afgerekende bedrag. Wil onze club nog meer steunen promoot deze actie dan bij vrienden, familie, kennissen en buren en zorg dat zij dan ook bij afhaal van de AfhaalBox onze club benoemen.

Wat is een AfhaalBox?

Thuis heerlijk genieten van een driegangen diner voor 2 personen of meer. De afhaalboxen zitten bomvol met lekkere gerechtjes voor 2 personen voor €50,-. Wij bieden iedere maand drie verschillende afhaalboxen aan:

  • De PrinsHeerlijkBox
  • De VegaBox
  • De ThemaBox

Hieronder de gerechten die in de boxen zitten in februari: in de boxen zitten alle gerechtjes. Mocht je niet van vis houden dan kan restaurant PrinsHeerlijk bij de PrinsHeerlijkBox de visgerechten vervangen voor vleesgerechten.

Wat is de looptijd van de actie?

Actie geldig heel februari 2021 (m.u.v. de ValentijnsActie). Restaurant PrinsHeerlijk is iedere week van woensdag tot en met zondag geopend voor afhaal van 12.00-20.00 uur.

Waarom organiseert restaurant PrinsHeerlijk deze actie?

Restaurant PrinsHeerlijk vindt het belangrijk voor de samenleving dat straks als het weer mag alle deuren van alle sociale, commerciële en sportgelegenheden weer geopend kunnen worden. Dit houdt namelijk onze buurt levendig. Daarom heeft restaurant PrinsHeerlijk ervoor gekozen om het percentage dat normale gesproken aan promotie wordt uitgegeven nu aan de sportclubs te geven zodat zij in deze moeilijke tijd ook wat extra inkomsten kunnen krijgen.