Jubileumwedstrijd ter gelegenheid van 25 jaar GO’97

foto: Luis Gomez

Op vrijdag 23 december 2022 werden in sporthal de Randhorst twee bijzondere wedstrijden gespeeld ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van onze vereniging.

In de lengte was een hoofdveld opgebouwd en oud-spelers van heren 1 en dames 1 speelden daarop een ‘best-of-three’ wedstrijd tegen de huidgie eerste teams in speciaal hiervoor ontworpen jubileumshirts.

Het werd een reunie voor spelers, toeschouwers, trainers en coaches, die de afgelopen 25 jaar onderdeel zijn geweest van de club.Door de grote opkomst en een viertal cheerleadrs was het al gezellig, maar door de komst van dweilorkest ‘de Eigenheimers’ uit Tiel werd het helemaal een feest.

De wedstrijden gingen qua scoreverloop gelijk op, waardoor er zowel bij de dames als de heren een beslissende derde set (to de 15) moest worden gespeeld. Beide huidige eerste teams wisten uiteindelijk toch de wedstrijden te winnen.

Na de wedstrijden bleef het nog lang gezellig in de kantine.

Alle foto’s van de feestelijke avond zijn te vinden in het foto album: Jubileumwedstrijd ter gelegenheid van 25 jaar GO’97

foto: Luis Gomez