Recreanten

Volleybal wordt al sinds jaar en dag gespeeld in NEVOBO-verband. Niet voor niets behoort deze bond tot één van de grotere sportbonden van ons land. De bondscompetitie richt zich, en dat is begrijpelijk, op de grote groep van sporters, die bewust gekozen hebben voor het spelen van volleybal in competitieverband, meestal op zaterdag.

RECVOL

Maar daarnaast bestaat er nog een grote groep van recreanten, die, omdat volleybal voor hun een aantrekkelijk spelletje blijft, op een recreatieve manier, op een doordeweekse dag de sport willen blijven beoefenen. Het gaat daarbij om de groep mensen, die wel aan lichaamsbeweging in groepsverband wil doen, maar duidelijk minder verplichtingen wil hebben en zeker niet in het weekend.
Ook willen sommige NEVOBO-volleyballers stoppen, maar de sport nog niet vaarwel zeggen. Voor deze groepen is bijna dertig jaar geleden de vereniging RECVOL Rivierenland opgericht.

Vanuit GO ’97 doen er de volgende teams mee aan de RECVOL-competitie:

Meer informatie over de RECVOL is te vinden op www.recvol.nl.

MIX TEAM

Volleyballers die alleen willen trainen en wellicht zo nu en dan mee willen doen aan een leuk toernooi kunnen ook bij GO’97 terecht. Op woensdagavond, traint een mix recreantengroep in de Prinsenhof in Buren.  De trainingen starten in september en lopen tot en met mei. Meer informatie staat op de pagina van het team: Recreanten Mix Team